Costita de porc cu rosii, la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 1 Mar 2015 | 6189 vizualizari

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

01.03.2015, 20:21

buna rau

T I M E A 1

01.03.2015, 20:26

buna

Cris2711 1

01.03.2015, 20:26

))pai ce altceva))

RuxyRux 1

01.03.2015, 20:30

Coaste Cleme? Coaste? ))...Chiar arata tare bine!!!!

Merisor 1

01.03.2015, 20:35

Cleme, cand faci coaste mai dai si la altii, sau pentru ei faci altceva? ))

cristinutanicolita 1

01.03.2015, 20:39

Buneeee coastele

Constelatialeu 1

01.03.2015, 20:40

Merisor,mancam in familie,doar ca eu rod oasele si zgarciurile si ei carnea macra...D

mihaelar63 1

01.03.2015, 20:41

Frumos arata asa rosie si crocanta

reisnaor_2006 1

01.03.2015, 20:43

coasteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee buneeeeeeeeeeeeeeeeee

diaconta 1

01.03.2015, 20:48

Ce de rosu aici la tine

Rocsi 1

01.03.2015, 20:53

Ce ai rumenit-o

Bya Ralu 1

01.03.2015, 20:56

Bună

Dya Daniela Andrei 1

01.03.2015, 21:17

Imi dai de lucru

Bunica 1

01.03.2015, 22:01

E de marțișor?

Gherca Daniela 1

02.03.2015, 00:05

dantes 1

02.03.2015, 08:33

Foarte buna!

mirela0911 1

02.03.2015, 08:55

Te-ai răsfățat de mărtișor!

anca_rm 1

04.03.2015, 09:26

hmmm vreau si eu , dar sigur e expirata

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)