Costita de porc cu rosii, la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 1 Mar 2015 | 2930 vizualizari

 

Mai zic...nu mai zic...ceva ca`coasta.....

 

INGREDIENTE

  • cca 1,1oo kg coastita de porc proaspata
  • 400 g rosii decojite conservate
  • 1 capatana usturoi
  • 1/2 lingurita boia iute
  • condimente Kotanyi
  • 2 linguri de sos de soia Inedit
  • 1 lingura ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de porc cu rosii, la cuptor:

Intr-un castron punem condimentele Kotanyi, boiaua iute, usturoiul curatat si zdrobit, uleiul de masline, amestecam. Bucata de costita o crestam pe partea fara os si o tavalim prin condimente, o lasam sa se linisteasca cca 2 ore. Dupa 2 ore, luam un vas de yena, asezam bucata de costita, adaugam peste costita sosul de soia si o cescuta cu apa. Dam vasul la cuptorul preincalzit, la foc mediu pentru cca 2 ore. Din cand in cand mai intoarcem costita de pe o parte pa alta. Dupa doua ore scoatem vasul din cuptor si adaugam rosiile taiate mai marunt. Mai lasam la cuptor cca 30 minute


Se poate servi cu orice fel de garnitura, am servit cu piure de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de porc cu rosii, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

dantes 1

02.03.2015, 08:33

Foarte buna!

mirela0911 1

02.03.2015, 08:55

Te-ai răsfățat de mărtișor!

anca_rm 1

04.03.2015, 09:26

hmmm vreau si eu , dar sigur e expirata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08