Costita de porc cu rosii, la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 1 Mar 2015 | 3145 vizualizari

 

Mai zic...nu mai zic...ceva ca`coasta.....

 

INGREDIENTE

  • cca 1,1oo kg coastita de porc proaspata
  • 400 g rosii decojite conservate
  • 1 capatana usturoi
  • 1/2 lingurita boia iute
  • condimente Kotanyi
  • 2 linguri de sos de soia Inedit
  • 1 lingura ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de porc cu rosii, la cuptor:

Intr-un castron punem condimentele Kotanyi, boiaua iute, usturoiul curatat si zdrobit, uleiul de masline, amestecam. Bucata de costita o crestam pe partea fara os si o tavalim prin condimente, o lasam sa se linisteasca cca 2 ore. Dupa 2 ore, luam un vas de yena, asezam bucata de costita, adaugam peste costita sosul de soia si o cescuta cu apa. Dam vasul la cuptorul preincalzit, la foc mediu pentru cca 2 ore. Din cand in cand mai intoarcem costita de pe o parte pa alta. Dupa doua ore scoatem vasul din cuptor si adaugam rosiile taiate mai marunt. Mai lasam la cuptor cca 30 minute


Se poate servi cu orice fel de garnitura, am servit cu piure de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de porc cu rosii, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

dantes 1

02.03.2015, 08:33

Foarte buna!

mirela0911 1

02.03.2015, 08:55

Te-ai răsfățat de mărtișor!

anca_rm 1

04.03.2015, 09:26

hmmm vreau si eu , dar sigur e expirata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc la cuptor