Coaste de porc la cuptor

de Lau in Mancaruri cu carne, 22 Aug 2021 | 2832 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • cimbru
  • maghiran
  • 2-3 cepe
  • usturoi
  • 100 ml vin
  • 1 kg cartofi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc la cuptor:

Intr-un bol amestecam condimente dupa gust, adaugam vinul, 2-3 crengute cimbru, maghiran uscat si adaugam costitele. Condimentam costitele si le vom acoperi cu o folie aliementara, dam la frigider 30 min.

Adaugam costitele in tava cu tot cu sos si dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min cat curatam cartofi.

Intre timp curatam cartofii, ceapa, usturoiul, spalam si taiem in bucati.

Scoatem tava de la cuptor, le dam un pic deoaprte ca sa adaugam cartofi pe fundul tavii, ceapa, usturoiul si potrivim gustul de sare,adaugam 1 cescuta de apa calduta,acoperim cu folie alimentara si dam tava la cuptorul in calzit cca 60 min la 180 grade.

Dupa 30 min indepartam folia si daca este nevoie mai adaugam apa calduta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

24.08.2021, 11:41

Ti-au iesit grozave coastele! Si cu niste muraturi sau o salata, merg perfect!

Panacris 1

24.08.2021, 17:13

Anett 1

02.12.2021, 21:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc