Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O bomba calorica cum spun unii,dar noi o adoram.
Punem fasolea la fiert cu sare. Curatam ceapa si o taiem cubulete. Cand fasolea a fiert o strecuram, pastram apa de la fasole si o maruntim cu blendarul adaugand putin cate putin apa. Cand este gata o punem pe un platou.
Slanina o taiem fasii mai lungi pe care le crestam si le prajim putin intr-o tigaie fara ulei, cand slanina este gata o asezam pe platou peste fasole, ceapa o calim in uleiul de la slanina si adaugam un varf de cutit de boia dulce. Ceapa calita o turnam peste fasole impreuna cu uleiul ramas. Putem servi cu muraturi rosii etc.
Pofta buna.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult