Fasole batuta cu slanina

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 4 Sep 2014 | 2038 vizualizari

 

O bomba calorica cum spun unii,dar noi o adoram.

 

INGREDIENTE

  • o mana de fasole boabe
  • o ceapa
  • slanina
  • un varf cutit boia
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu slanina:

Punem fasolea la fiert cu sare. Curatam ceapa si o taiem cubulete. Cand fasolea a fiert o strecuram, pastram apa de la fasole si o maruntim cu blendarul adaugand putin cate putin apa. Cand este gata o punem pe un platou.


Slanina o taiem fasii mai lungi pe care le crestam si le prajim putin intr-o tigaie fara ulei, cand slanina este gata o asezam pe platou peste fasole, ceapa o calim in uleiul de la slanina si adaugam un varf de cutit de boia dulce. Ceapa calita o turnam peste fasole impreuna cu uleiul ramas. Putem servi cu muraturi rosii etc.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu slanina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei

COMENTARII (15)

robert_badica 1

04.09.2014, 16:35

delicioasa!

reisnaor_2006 1

04.09.2014, 17:47

multumesc

Gherca Daniela 1

04.09.2014, 20:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08