Carne de porc tocata cu rulada de omleta

de lili in Mancaruri cu carne, 17 Iul 2011 | 4824 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 1 kg carne de porc tocata
  • o ceapa
  • 2 oua
  • 2 lg faina
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper

Pentru rulada de omleta:

  • 4 oua
  • un ardei rosu
  • patrunjel
  • sare
  • piper

 

Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc tocata cu rulada de omleta:





Carnea tocata o amestecam cu toate ingredientele formand o pasta ca si la chiftelute.



Pentru rulada de omleta procedam astfel: batem ouale bine si adaugam ardeul taiat cubulete mici, patrunjelul, sare, piper si coacem clatite mici. Acestea le rulam si obtinem ruladele pe care le taiem in trei sau patru parti.



Luam cate un pic de carne tocata, o turtim si adaugam rulada si formam o chiftea.



Le prajim bine in ulei.



Pofta buna!!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc tocata cu rulada de omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

marcela1979 1

18.07.2011, 09:17

arata bine

DIANA B 1

18.07.2011, 12:31


Favo , Lili ! doar stii , ca ti-am scris

lili 1

19.07.2011, 14:59

merciii fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele fara ulei