Mincarica de linte

de simona72 in Mancaruri cu carne, 30 Mar 2013 | 1555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600-700 gr carne slaba de porc
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 300 gr linte
  • un litru apa
  • 2 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 linguri pasta de ardei copt
  • 2 lingurite rase de amidon
  • sare
  • piper
  • cimbru proaspat
  • 2-3 frunze de dafin
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mincarica de linte:

Carnea o spalam si o uscam cu un prosop de bucatarie, o taiem fisiute si o punem la calit in ulei. Adaugam ceapa tocata marunt, o mai lasam 2-3 minute, adaugam morcovul taiat felite, lintea spalata in mai multe ape, pasta de ardei copt, apa, citeva crengute de cimbru proaspat, frunze de dafin si lasam sa fiarba la foc mic cu capacul pus. Cind este aproape fiarta lintea, punem sucul de rosii, iar daca mai este necesar mai adaugam putina apa fiarta. Dupa ce a fiert lintea(celelalte fierb mai repede), potrivim de sare si piper, scoatem crengutele de cimbru si frunzele de dafin, desfacem in pitina apa sau in suc de rosii amidonul, si-l turnam peste mincarica. Lasam sa dea in clocot, oprim focul si punem patrunjel proaspat tocat marunt.


Serviti cu muraturi. Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincarica de linte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

30.03.2013, 22:57

Lintea e minunata iar mancarica ta arata grozav!

JamilaCuisine 1

31.03.2013, 00:10

Asa e, lintea e nemaipomenita. Foarte gustoasa si foarte hranitoare.

ianculubita 1

31.03.2013, 09:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de linte cu afumatura