Mincarica de linte

de simona72 in Mancaruri cu carne, 30 Mar 2013 | 1491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600-700 gr carne slaba de porc
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 300 gr linte
  • un litru apa
  • 2 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 linguri pasta de ardei copt
  • 2 lingurite rase de amidon
  • sare
  • piper
  • cimbru proaspat
  • 2-3 frunze de dafin
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mincarica de linte:

Carnea o spalam si o uscam cu un prosop de bucatarie, o taiem fisiute si o punem la calit in ulei. Adaugam ceapa tocata marunt, o mai lasam 2-3 minute, adaugam morcovul taiat felite, lintea spalata in mai multe ape, pasta de ardei copt, apa, citeva crengute de cimbru proaspat, frunze de dafin si lasam sa fiarba la foc mic cu capacul pus. Cind este aproape fiarta lintea, punem sucul de rosii, iar daca mai este necesar mai adaugam putina apa fiarta. Dupa ce a fiert lintea(celelalte fierb mai repede), potrivim de sare si piper, scoatem crengutele de cimbru si frunzele de dafin, desfacem in pitina apa sau in suc de rosii amidonul, si-l turnam peste mincarica. Lasam sa dea in clocot, oprim focul si punem patrunjel proaspat tocat marunt.


Serviti cu muraturi. Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincarica de linte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

30.03.2013, 22:57

Lintea e minunata iar mancarica ta arata grozav!

JamilaCuisine 1

31.03.2013, 00:10

Asa e, lintea e nemaipomenita. Foarte gustoasa si foarte hranitoare.

ianculubita 1

31.03.2013, 09:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de linte rosie cu afumatura