Ciolan afumat la cuptor cu cartofi copti

de gugugh in Mancaruri cu carne, 21 Oct 2010 | 8150 vizualizari

 

o bunatate greu de refuzat

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat cu os
  • sare, piper, cuisoare,usturoi
  • cartofi ( nr dupa preferinta)
  • putina branza telemea
  • optional :smantana
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat la cuptor cu cartofi copti:

Ciolanul se aseaza intr.o tava. se impaneaza cu catei usturoi si cuisoare. Se baga la cuptorul preincalzit in primele 10 min la foc iute apoi se pune folie de aluminiu si se reduce focul. Se lasa asa vreo 2-3 ore sa se patrunda bine si sa se rumeneasca frumos.


Dupa ce e gata , trecem la cartofi ii curatam de coaja , si ii crestem dar nu pana jos, se pun in folie de aluminiu si la cuptor cu ei la foc mai iute. ii intepam cu o scobitoare si daca trece testul scobitorii sunt gata. Ii scoatem din tipla si intre crestaturi punem bucatele de branza.


Se servesc fie cu smantana fie cu ketchup.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat la cuptor cu cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

diaconta 1

21.10.2010, 19:52

nu nuuuuuuuuu nici nu te refuz 5 furci si bine-ai venit

Laly 1

21.10.2010, 21:27

Mai ai si pentru mine?

gugugh 1

21.10.2010, 22:53

din pacate am papat totul insa pot repeat retat si va invit fetelor sa papam impreuna, e un deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi si ciuperci la cuptor