Iahnie de fasole cu carne la gratar

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 6 Aug 2010 | 5688 vizualizari

 

am fost plecati la gratar sambatat trecuta si cum de obicei la gratar se fac mai multe feluri ..................a ramas carne de porc mai multa s-a mancat mai mult de pui si peste....................asa ca acasa s-a mancat ce s-a mancat din carnea de porc dar a mai si ramas ..........si ma gandeam sa fac o iahnie de fasole cu carne de porc la gratar..............a iesit grozava

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de fasole comert
  • 3-4 bucati carne de porc prajita la gratar-(a fost ceafa si pulpa)
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri faina alba
  • 150 ml pasta de tomate
  • 3-4 frunze de dafin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carne la gratar:

Se curata ceapa si se toaca marunt apoi se pune la calit in putin ulei,

cand devine sticloasa se pune carnea de porc taiata bucatele mici si se amesteca bine,

se lasa sa dea 2-3 clocote cu 1 canita de apa(asta in cazul in care carnea e prajita deja )Dupa care se pune fasolea din borcan se mai  condimenteaza daca  e cazul se pun si foile de dafin se  dau 2 clocote apoi se pune faina amestecata cu pasta de tomate.Se mai lasa 3-4 minute si apoi se stinge focul

Se serveste calda

O mancarica si rapida si foarte buna,data viitoare cand facem gratar o sa repet reteta ,carnea prajita la gratar ii da un gust foarte placut si bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carne la gratar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasolica cu carne de oaie