Iahnie de fasole cu carne la gratar

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 6 Aug 2010 | 3527 vizualizari

 

am fost plecati la gratar sambatat trecuta si cum de obicei la gratar se fac mai multe feluri ..................a ramas carne de porc mai multa s-a mancat mai mult de pui si peste....................asa ca acasa s-a mancat ce s-a mancat din carnea de porc dar a mai si ramas ..........si ma gandeam sa fac o iahnie de fasole cu carne de porc la gratar..............a iesit grozava

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de fasole comert
  • 3-4 bucati carne de porc prajita la gratar-(a fost ceafa si pulpa)
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri faina alba
  • 150 ml pasta de tomate
  • 3-4 frunze de dafin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carne la gratar:

Se curata ceapa si se toaca marunt apoi se pune la calit in putin ulei,


cand devine sticloasa se pune carnea de porc taiata bucatele mici si se amesteca bine,


se lasa sa dea 2-3 clocote cu 1 canita de apa(asta in cazul in care carnea e prajita deja )Dupa care se pune fasolea din borcan se mai condimenteaza daca e cazul se pun si foile de dafin se dau 2 clocote apoi se pune faina amestecata cu pasta de tomate.Se mai lasa 3-4 minute si apoi se stinge focul


Se serveste calda


O mancarica si rapida si foarte buna,data viitoare cand facem gratar o sa repet reteta ,carnea prajita la gratar ii da un gust foarte placut si bun

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carne la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mena29 1

06.08.2010, 19:40

Dana Cristea - pusikmea 1

06.08.2010, 23:16

ana 1

08.08.2010, 08:12

bai dasta vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
fasole scazuta cu carnaciori