Coaste de porc la cuptor

de Rocsi in Retete Delikat, 18 Iun 2018 | 4967 vizualizari

 

De mult imi doream sa pregatesc niste coaste la cuptor, chiar daca eu nu mananc, dar pentru ai mei imi place sa gatesc cam orice. Le-am condimentat bine, s-au patruns bine, s-au rumenit frumos si a iesit o nebunie de coaste. Cu aceasta ocazie am testat si noile condimente 100% naturale de la Delikat, care spre surprinderea sunt tare faine. 

 

INGREDIENTE

  • 1 coasta de porc (a mea a fost micuta)
  • 2 linguri ketchup dulce
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura sos de soia
  • sare
  • piper
  • amestec ierburi si boia Delikat
  • amestec ierburi de gradina Delikat
  • condimente pentru porc Delikat
  • boabe de piper Delikat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc la cuptor:

Spalati coasta de porc, o stergeti cu servetele si o taiati in doua.

Intr-un bol amestecati uleiul cu sosul de soia si ketchup-ul.

Presarati sare, piper, boiaua cu ierburi, ierburile de gradina si condimentele pentru porc.

Amestecati bine pana toate ingredientele sunt incorporate, iar la final puneti usturoiul curatat si taiat feliute.

Puneti coastele peste acest amestec, le amestecati pe toate partile sa se condimenteze.

Acoperiti bolul cu coaste, il dati la frigider pentru o ora sau peste noapte.

Puneti hartie de copt pe o tava, asezati coastele.

Presarati cateva boabe de piper, turnati circa 200 ml de apa.

Le acoperiti si le introduceti in cuptorul incins, la 190 de grade C, pentru 45 de minute.

Dupa acest timp le descoperiti, le incercati daca sunt patrunse.

Daca sunt patrunse, scoateti folia, setati functia grill si le mai lasati cam 15 minute pana se rumenesc.

Daca nu aveti aceasta functie, le lasati descoperite pana prind o crusta rumena.

Cand sunt gata, le scoateti din cuptor.

Le serviti cu o salata, cartofi, orez sau un piure de cartofi cremos, cum am pregatit eu, cu unt si parmezan.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel cu verdeturi