Costite marinate de porc, cu cartofi si verdeata

de mihaelar63 in Retete Delikat, 6 Aug 2018 | 992 vizualizari

 

 "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" cu mare placere. Este o noua provocare sa descopar gusturi noi la preparate ce le cunosc. Curiozitatea ma impinge sa folosesc gustoasele condimente care sunt bine venite in bucataria si pe masa noastra.
 Costitele sunt in topul preferintelor, asa ca nu puteam sa nu testez noile condimente naturale de la Delikat si in aceasta combinatie.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costita porc
  • 1/2 kg cartofi
  • 2 linguri condimente pentru porc Delikat
  • 1 lingura ierburi de gradina Delikat
  • 1/2 lingurita boia iute de ardei Delikat
  • 1 pahar de vin rosu
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri Ketchup
  • sare de Himalaya
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite marinate de porc, cu cartofi si verdeata:


  1. Costitele se portioneaza si se spala.

  2. Costitele se maseaza cu condimentele naturale pentru porc, sare si se introduc intr-o punga cu inchidere. Turnati in punga vinul rosu si dati punga la rece minimum 2 ore.

  3. Cartofii se pun la fiert in apa sarata si se fierb pe jumatate.

  4. Scurgeti apa de pe cartofi.

  5. Se pune intr-o tava costita marinata, inclusiv vinul in care a fost marinata, alaturi de cartofi.

  6. Dati tava la cuptor la 180 grade C, timp de o ora.

  7. Din cand in cand se intoarce costita de pe o parte pe alta.

  8. Completati cu putina apa daca este nevoie.

  9. Amestecati mustarul cu ketchup si boia iute de ardei de la Delikat.

  10. Cu acest mix ungeti bucatile de costita.

  11. Se lasa preparatul pentru rumenire inca 10 minute, preferabil optand pentru grill.

  12. Presarati cartofii cu ierburi de gradina naturale de la Delikat.

  13. Gustati si sarat/condimentati daca mai este nevoie.

  14. La servire cartofii se feliaza.


Sa aveti pofta buna !!!!

 

TIPS-URI

1

Pentru marinare puteti inlocui vinul rosu cu bere. Berae sa fie preferabil neagra.

2

Alaturi de aceasta bunatate de mancare, puneti salata preferata sau muraturile ce va sunt pe plac.

3

Nu este nevoie de ulei. Este suficienta grasimea eliberata de carne prin coacere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite marinate de porc, cu cartofi si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

oanapl 1

08.08.2018, 12:00

Ce bine arata!

GeorgiG 1

08.08.2018, 14:24

A mai ramas una si pentru mine ?

Rocsi 1

08.08.2018, 20:07

O mare bunatate ai pregatit aici!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mini franzelute cu lapte si unt
  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

RETETA RECOMANDATA
Coaste afumate la slow cooker Crock-Pot