Cosulete cu carne

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 4082 vizualizari

 

Ceva gustos si rapid,care te poate scoate din incurcatura cand pica musafirii pe nepusa masa....

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj bella
  • 300 g carne tocata
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • marar -in functie de preferinta,mai mult sau mai putin
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu carne:

Pregatim umplutura,ceapa taiata marunt,morcovul ras pe razatoarea mica si carnea tocata,toate le punem in tigaia cu ulei si le calin cca 15 min,pana isi schimba culoarea si se inmoaie.Transferam totul din tigaie intr-un castron,adaugam mararul tocat,punem sare si piper dupa gust si amestecam bine,apoi adaugam 1 ou si un albus de ou si omogenizam.


Foietajul il taiem cu un pahar in 12 bucati ( exact cat pentru 12 forme de silicon).Fiecare bucata o ungem cu ulei pe ambele parti si asezam in formele de silicon,apoi punem in fiecare forma umplutura si deasupra partile care au ramas dupa ce am taiat foitajul,ungem cu galbenus si dam la cuptor cca 20-25 min.Se pot servi cu kechup,sunt bune si calde si reci.

 

TIPS-URI

1

galbenusul pentru uns l-am diluat cu putin lapte

2

se pot folosi si alte condimente,fiecare dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Alinutza80 1

15.06.2013, 15:42

Corinuta 1

15.06.2013, 20:27

Foarte fain arata, sunt tare de efect!

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 21:56

arata minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut