Cosulete cu carne

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 4182 vizualizari

 

Ceva gustos si rapid,care te poate scoate din incurcatura cand pica musafirii pe nepusa masa....

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj bella
  • 300 g carne tocata
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • marar -in functie de preferinta,mai mult sau mai putin
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu carne:

Pregatim umplutura,ceapa taiata marunt,morcovul ras pe razatoarea mica si carnea tocata,toate le punem in tigaia cu ulei si le calin cca 15 min,pana isi schimba culoarea si se inmoaie.Transferam totul din tigaie intr-un castron,adaugam mararul tocat,punem sare si piper dupa gust si amestecam bine,apoi adaugam 1 ou si un albus de ou si omogenizam.


Foietajul il taiem cu un pahar in 12 bucati ( exact cat pentru 12 forme de silicon).Fiecare bucata o ungem cu ulei pe ambele parti si asezam in formele de silicon,apoi punem in fiecare forma umplutura si deasupra partile care au ramas dupa ce am taiat foitajul,ungem cu galbenus si dam la cuptor cca 20-25 min.Se pot servi cu kechup,sunt bune si calde si reci.

 

TIPS-URI

1

galbenusul pentru uns l-am diluat cu putin lapte

2

se pot folosi si alte condimente,fiecare dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Alinutza80 1

15.06.2013, 15:42

Corinuta 1

15.06.2013, 20:27

Foarte fain arata, sunt tare de efect!

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 21:56

arata minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite