Cosulete cu crema de branza

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2013 | 4169 vizualizari

 

Inca o idee buna pentru aperitive facute din foietaj.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foietaj
  • 6-7 lingurite crema fina de branza
  • 3 lingurite smantana grasa
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
  • patrunjel uscat
  • galbenus de ou
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu crema de branza:

Intidem foaia decongelata pe o masa de lucru tapetata cu faina.

Cu o forma rotunda decupam cercuri de 4-5 cm diametru.

Jumatate din cercuri le decupam in mijloc cu o forma mai mica.

Ungem cercurile pline cu galbenus de ou si asezam peste ele cate un cerc decupat.

Ungem marginea cercului decupat cu galbenus de ou si presaram seminte de susan.

Asezam formele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana se renumesc usor deasupra.

Scoatem din cuptor si lasam la racit.

Intr-un bol amestecam bine crema de branza cu smantana si cu condimentele.

Cu un pos umplem fiecare cosulet cu aceasta crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu crema de branza