Cosulete cu crema de branza

de GeorgiG in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2016 | 751 vizualizari

 

Pentru ca mi-a ramas crema de branza de la Rulada aperitiv cu crema de branza, am facut aceste cosulete cu aluat congelat.

 

INGREDIENTE

  • aluat congelat
  • branza proaspata de vaca
  • unt
  • smantana
  • ardei gras rosu
  • masline
  • sunca presata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu crema de branza:

Am intins aluatul decongelat pe o planseta.Cu ajutorul unui pahar am taiat discuri, pe care le-am asezat in forme de briose, apasandu-le putin pe margini.Le-am asezat in tava de briose si le-am introdus in cuptorul incins pana s-au rumenit usor.


In timpul coacerii foietajul a crescut.Am decupat partea superioara a fiecarei bucati,exact acolo unde se imprimase forma de briosa,am scos mijlocul, am pus crema de branza si partea superioara decupata peste crema.


Crema se face prin mixarea branzei cu untul si smantana,apoi se adauga ardeiul,sunca si maslinele taiate.


Nu am precizat cantitatile pentru ca se pot adapta in functie de cate cosulete doriti sa faceti.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

GeorgiG 1

04.01.2016, 19:50

Multumesc mult!

reisnaor_2006 1

08.01.2016, 17:49

delicioase

GeorgiG 1

28.01.2016, 23:03

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu crema de branza