Chiftelute de cartofi si dovlecei cu branza

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2010 | 13042 vizualizari

 

Mie imi plac foarte mult aceste chiftelute. Sincer ...m-am cam saturat de atata carne....

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 cartof
  • 2 oua
  • 3 linguri cu telemea de oi rasa
  • 3-4 linguri cu faina
  • usturoi granulat
  • marar
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi si dovlecei cu branza:

Cartoful si dovlecelul se rad pe razatoarea mare. Se adauga restul ingredientelor, se amesteca bine si cu lingura se pun la prajit in ulei incins chiftelutele care se modeleaza direct in tigaie. Se prajesc pe ambele parti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi si dovlecei cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

04.03.2010, 19:26

am bagat-o la favorite, trebuie sa le incerc

Bya Ralu 1

25.03.2012, 00:46

si eu m-am saturat de carneimi plac mult,si eu le trec la favo

madi_marin 1

26.03.2012, 10:35

gurita_ta...si mie imi plac ca sunt usoare si pe deasupra foarte gustoase...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise