Cosulete umplute cu salata de boeuf

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2014 | 6503 vizualizari

 

Am postat zilele trecute aceste cosulete umplute cu crema de branza ..................de data aceasta le-am umplut cu salata de boeuf...................tot ce vreau sa va spun si sa impartasesc cu voi este faptul ca aceste cosulete pot fi umplute cu diverse creme,salate dupa placul si imaginatia fiecaruia .
Sunt gustoase dar si aspectoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta proaspete
  • salata de boeuf......vezi reteta aici...... http://mmihalache.blogspot.ro/2014/01/salata-de-boeuf-cu-piept-de-pui.html
  • ulei sau unt topit pentru uns foile
  • frunze de marar pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete umplute cu salata de boeuf:

Desfacem foile de placinta .Luam o foaie pe care o ungem cu ulei sau unt topit.Punem suprapuse,ungand fiecare foaie in parte, 4 foi de placinta.
Taiem patrate de aproximativ 10/10 cm cu care captusim forma de briose.
Se da la cuptor si se tine 2-3 min pana prind o culoare usor maronie.
Lasam sa se raceasca in forma ,apoi le scoatem si le umplem cu salata de boeuf.
Decoram cu frunze de marar  verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete umplute cu salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (33)

Alexandra Burz 1

03.02.2014, 22:11

foarte interesanta prezentare...super idee

kukibella 1

04.02.2014, 14:54

Lavinia 1

05.02.2014, 09:45

ce frumoase sunt

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv cu carne tocata