Cosulete umplute cu salata de boeuf

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2014 | 4103 vizualizari

 

Am postat zilele trecute aceste cosulete umplute cu crema de branza ..................de data aceasta le-am umplut cu salata de boeuf...................tot ce vreau sa va spun si sa impartasesc cu voi este faptul ca aceste cosulete pot fi umplute cu diverse creme,salate dupa placul si imaginatia fiecaruia .
Sunt gustoase dar si aspectoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta proaspete
  • salata de boeuf......vezi reteta aici...... http://mmihalache.blogspot.ro/2014/01/salata-de-boeuf-cu-piept-de-pui.html
  • ulei sau unt topit pentru uns foile
  • frunze de marar pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete umplute cu salata de boeuf:

Desfacem foile de placinta .Luam o foaie pe care o ungem cu ulei sau unt topit.Punem suprapuse,ungand fiecare foaie in parte, 4 foi de placinta.

Taiem patrate de aproximativ 10/10 cm cu care captusim forma de briose.

Se da la cuptor si se tine 2-3 min pana prind o culoare usor maronie.

Lasam sa se raceasca in forma ,apoi le scoatem si le umplem cu salata de boeuf.

Decoram cu frunze de marar verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete umplute cu salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Alexandra Burz 1

03.02.2014, 22:11

foarte interesanta prezentare...super idee

kukibella 1

04.02.2014, 14:54

Lavinia 1

05.02.2014, 09:45

ce frumoase sunt

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu sfecla rosie si branza