Cosulete umplute cu salata de pui si ananas

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2015 | 6412 vizualizari

 

O salata foarte gustoasa pe care v-o recomand cu mare drag. By Jamila

 

INGREDIENTE

  • un aluat de foietaj (o foaie)
  • 1 piept de pui dezosat si fara piele
  • 4 rondele de ananas din conserva
  • cateva boabe de piper
  • 1 frunza de dafin
  • 5 castraveciori in otet
  • 2 linguri de maioneza facuta in casa(un galbenus crud,unul fiert,ulei, un pic de sare si putina zeama de lamaie)
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete umplute cu salata de pui si ananas:

Din aluatul de foietaj am decupat cu o ajutorul unei cesti mai multe cercuri pe care le-am pus in formele de briose.Le-am dat la cuptorul preincalzit pana s-au umflat exact ca niste briose.Dupa ce s-au racit le-am rupt in jumatate, pentru a putea fi umplute.

Punem pieptul de pui intr-o cratita cu apa rece la fiert. Adaugam si boabele de piper impreuna cu dafinul si lasam sa fiarba bine.Intre timp taiem in cubulete castravetii si rondelele de ananas si le punem la scurs intr-o strecuratoare.Dupa ce pieptul de pui este fiert, il taiem cubulete si amestecam totul intr-un bol.Punem si cele doua linguri de maioneza,potrivim de sare si piper, iar la final patrunjelul tocat marunt.Umplem cosurile cu salata rezultata, dupa care le mancam cu pofta :)

TIPS-URI

1

Daca aveti la indemana ceapa verde sau gogosar puteti face cate o toarta fiecarui cosulet.Eu nu m-am gandit atunci,dar data viitoare voi "orna" cumva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete umplute cu salata de pui si ananas" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
SALATA DE CIUPERCI CU PUI SI MAIONEZA