Cotlet de porc cu sos de legume la cuptor

de mirela0911 in Porc, 9 Ian 2011 | 3620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlete de porc
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • ardei iute
  • sare, piper
  • 5 lg ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de legume la cuptor:

Se curata si se spala legumele. Morcovii se taie rondele, ceapa, pastarnacul si telina se taie cubulete. Se pune intr-o cratita uleiul la incins dupa care se adauga morcovii si se calesc pana se coloreaza uleiul de la ei. Se adauga restul de legume, se mai lasa putin, dupa care se toarna amestecul intr-o tava si se intinde peste tot.


Cotlete se spala si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se aseaza in tava peste legume, se pune apa sa le acopere bine si se da la cuptor la foc potrivit. Trebuie sa stea la cuptor in jur de 2 ore. Daca scade apa, se mai adauga. Inainte cu o jumatate de ora de a fi gata se adauga usturoiul taiat feliute si ardeiul iute.


Se serveste cu pireu de cartofi si muratura.

 

TIPS-URI

1

Cotletele nu se bat.

2

Usturoiul si ardeiul iute se pune in cantitatea dorita.

3

Apa se adauga la carne atata cat sos doriti la ea. Sosul este delicios. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mirela0911 1

10.01.2011, 22:05

aziz motan a fost bun

ela 1

12.01.2011, 21:10

tare bun

Cris2711 1

12.01.2011, 23:39

Mirela ce dulce este ingerasul tau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc la cuptor cu sos de ciuperci