Cotlet de porc la cuptor

de pity19 in Porc, 20 Apr 2014 | 3454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata cotlet fara os
  • 3 cartofi
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • oregano
  • patrunjel
  • chilli
  • unt 50 gr
  • o cana apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor:

Pregatim carnea , o crestam frumos , taiem feliute de rosie si bagam intre fiecare bucata taiata , condimentam ;

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt in care punem carnea si cartofii , untul si apa.

Dam la cuptorul preincalzit aprox 50-60 de minute , verificam daca e facuta carnea , servim pe un platou impreuna cu cartofii!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Panacris 1

22.04.2014, 08:48

pity19 1

25.04.2014, 14:04

-Licurici- 1

23.06.2015, 09:41

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc rumenit la cuptor