Covrig umplut cu oua de prepelita

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Apr 2016 | 663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 mini bagel (covrig evreiess, reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/bagels-57192.html)
  • 2 lingurita unt
  • 2 oua prepelita
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrig umplut cu oua de prepelita:

Se taie bagelul longitudinal in 2.


Se incalezeste 1 lingurita de unt intr-o tigaie, la foc mediu spre mic. Se adauga o jumatate de bagel, cu partea expusa in jos. Se prajeste 1 minut. Se sparge 1 ou de prepelita in centru, se acopera tigaia cu un capac si se lasa pana galbenusul devine opac, 2-3 minute.


Se transfera pe o farfurie si se presara piper deasupra.


Se procedeaza la fel cu jumatatea de bagel ramasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrig umplut cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Camelya 1

15.04.2016, 20:41

mamaieelena 1

15.04.2016, 21:51

marcela1979 1

16.04.2016, 08:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu salam, legume si cascaval Delaco