Covrigei crocanti de post

de Ina in Mancaruri de post, 18 Mar 2017 | 11881 vizualizari

COMENTARII (22)

Adele 1

18.03.2017, 20:59

Rontai si eu

Ina 1

18.03.2017, 21:00

Te rog

Rocsi 1

18.03.2017, 21:03

Sunt buni oricand si la orice ora!

Ina 1

18.03.2017, 21:05

Sunt foarte buni!

Andra_Constantinescu 1

18.03.2017, 21:30

Foarte buni! Am si eu o forma in genul asta, dar ies cam subtiri covrigeii si am renuntat sa o mai folosesc pt ca mi-ar lua o vesnicie sa ii fac

MotanLaOale 1

18.03.2017, 21:30

buni buni

Ina 1

18.03.2017, 21:36

Ies subtiri doar daca intinzi prea mult aluatul . La final chiar ma saturasem sa fac si am lasat aluatul de cca 1 cm. Vreau sa zic ca mi-au crescut la copt precum saratelele, in straturi . Chiar ma gandeam la pogacelele Cristinei ))

Rahela Velicu 1

18.03.2017, 21:48

CameliaR 1

18.03.2017, 21:56

Super buni!

Ina 1

18.03.2017, 21:59

Va multumesc!

Valclaudia 1

19.03.2017, 06:24

Cum sunt covrigeii a doua zi? Nu se intaresc? Arata foarte bine!

Ina 1

19.03.2017, 08:23

Claudia, acum am gustat unul. Sunt crocanti, dar se sparg destul de usor, nu-ti rupi dintii. Imi plac, sunt mai buni decat cei de Buzau

Gherca Daniela 1

19.03.2017, 08:45

mirela0911 1

19.03.2017, 10:36

Super arată! Și cred ca-s delicioși!

dantes 1

19.03.2017, 11:04

Buni!

oanapl 1

19.03.2017, 13:21

Deliciosi!

laura_n 1

19.03.2017, 20:12

Ce idee faina!

loredanaaa 1

19.03.2017, 20:59

Ce bine arata

mihaelar63 1

19.03.2017, 23:22

Vreau sa-l gust pe ,, Bucataras'' :S

Ina 1

20.03.2017, 21:01

Miha, l-am mancat eu pe tot )))))))

Ina 1

20.03.2017, 21:01

Va multumesc

NycoletaUsurelu 1

23.03.2017, 07:32

Foarte buni ii ador

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu mere