Cozonac

de Teo in Dulciuri, 30 Dec 2009 | 11096 vizualizari

COMENTARII (49)

liana_geicu 1

30.12.2009, 20:45

Ce bine arata! A mai ramas vreo felie? ..la cum arata nu cred! Este foarte bun; mie imi place sa il mananc simplu sau inmuiat in vin rosu...o bunatate

Bunica 1

31.12.2009, 08:49

Ai dreptate , Lia. Este foarte bun cu vin rosu. Teo, hai sa facem o intelegere: tu ii faci si noi ii mancam. Nu de alta dar sa nu ramana si sa se usuce

Teo 1

31.12.2009, 19:15

Bunico, oricand primesc comenzi ,mai ales pt. cineva drag; daca ramane uneori il insiropez , fac o crema si il transform in tort.

Teo 1

01.01.2010, 20:25

dupa cum vedeti cantitatile sunt pt. 6 cozonaci;e cantitatea cea mai mica pe care o fac;cine trece pragul casei mele cand ii fac ,nu pleaca fara o jumatate de cozonac.

liana_geicu 1

03.01.2010, 14:43

..minim 6 maxim ..vreo 9! (Si familia noastra este compusa doar din 3 membri plus multi prieteni care ne trec pragul

ionix 1

06.01.2010, 10:01

mama cat trebuie sa fi framantat la el... mie-mi place inmuiat in lapte sau in vin rosu

Oana 1

06.01.2010, 10:32

Ce bine arata

madlene 1

25.03.2010, 23:50

Si praful de copt pentru ce este? Pentru "tras pe nas"? Sper ca nu te-ai suparat dar am facut si eu o gluma cum ai facut si tu introducand in reteta de cozonac praful de copt. Oricum cald este bun orice cozonac dar dupa 1-2 saptamani nu mai este bun decat cozonacul care este bine facut! Pe blogurile in care este prezentat cozonacul nu am gasit inca o reteta care sa-mi creeze senzatia ca ar tine proaspat mai mult de 1-2 zile. Pacat ca in ziua de astazi nu se mai face cozonac asa cum se facea odata cand orice femeie simpla de la tara facea un cozonac deosebit fara sa aiba pretentia ca este cea mai desteapta si cea mai priceputa.In ziua de azi orice toata care face un "malai" caruia ii spune cozonac are posibilitatea sa te oripileze doar cu o poza. OF!!!!!!!!

Teo 1

01.05.2010, 22:18

Madlene, de ce nu ne arati tu cozonacul facut de tine? Poate al tau se pastreaza "proaspat" mai mult de 1-2 zile, noi pe aici asa ne "pricepem" sa il facem; daca tu faci un cozonac mai bun, de ce nu ne impartasesti si noua reteta? Noi aici, pe bucataras.ro nu ne dam destepte, pur si simplu ne distram, ne imprietenim si facem schimb de experienta sau invatam de la alte gospodine mai pricepute. Hai si tu alaturi de noi si sigur te vei simti bine!

mihaelar63 1

01.05.2010, 23:22

draga mea Teo , frumos raspuns , de aceea te iubesc , demn de un bucataras

madi_marin 1

02.05.2010, 08:43

hai ca m-am enervat....... domnisoara sau doamna de mai sus....nu-i mai spun numele ca se cunoaste singurica, care a tras ceva pe nas intai si apoi s-a apucat sa scrie acest comentariu.....a mancat cozonac din comert cu o suta de e-uri in el, de aia e bun si dupa 1 sau 2 saptamani sau chiar luni, dar cozonacul de casa, adevarat....e bun vreo 2 zile.....OF!!!!!!!!! ...,,toa(n)tele,, astea....

madlene 1

20.06.2010, 08:46

Da! Saracele de voi...daca ati ajuns sa va distrati postand prostii pe un sait culinar e greu... In fine, nu vreau sa va scot din ale voastre, faceti asa cum va taie capul, atata vreme cat ceea ce "prestati" se si mananca, e bine! Poate am sa public o poza cu ceea ce fac eu...dar la mai mult de atat sa nu va steptati! Reteta mea de cozonac este mai scumpa decat orice lucru de valoare pe care il aveti voi prin casa. In nici un caz nu o pot da asa...oricarei persoane. Si apoi daca voi sunteti asa de multumite cu ceea ce faceti de ce ati mai avea nevoie de o alta reteta? Este penibil ca o femeie ce se crede priceputa in bucatarie sa fie convinsa ca doar un cozonac din comert poate sa tina proaspat 1-2 saptamani. Ma ingroziti fetelor! Poate ar fi mai nimerit sa va apucati de crosetat....

gaby_duceag 1

20.06.2010, 08:47

multumim mult madlene pentru sfat, dar ne apucam de maine, ca azi e duminica, ok?

gaby_duceag 1

20.06.2010, 09:14

"Reteta mea de cozonac este mai scumpa decat orice lucru de valoare pe care il aveti voi prin casa. "- am uitat, dau LCD-ul din sufragerie, pentru un cozonac. Ce zici, face?

Ina 1

20.06.2010, 09:15

Bucataras Medi 1

20.06.2010, 09:19

cam tarziu te-ai trezit gaby..........nu mai este cozo, s-a mancat de craciun..............da poti sa-l dai in contulu craciunului care o sa vina

madi_marin 1

20.06.2010, 09:26

uite ca mai exista oameni nesuferiti pe fata pamantului si cu figuri in cap de nu se poate..... madlene...., eu zic sa nu te obosesti sa ne dai viata peste cap cu fantastica , nemaintalnita si bineinteles nepretuita ta reteta de cozonac pe care o ai.... lasa-ne asa cum suntem .... si daca nu iti plac prostiile de pe ,,sait,,...nu te obliga nimeni sa te uiti..... noi suntem multe...tu esti una....sper sa te ingrozim in asa hal incat sa nu mai calci pe aici neinvitata....

Ina 1

20.06.2010, 09:45

Hai ca are tupeu tipa, nu gluma! Pai stii tu, “tipo”, cat am crosetat eu sau cate goblenuri am facut eu? Aaaa, stai ca inteleg….tu asta faci cand nu-ti iese cozonacul: te retragi la crosetat. … Nimeni nu are pretentia aici ca stie tot, dar vad ca tu esti convinsa ca faci retetele cele mai scumpe…..Si mai ai si tupeul ( ca sa nu zic altfel… ) sa ne jignesti cu ceea ce avem, gandindu-te la ce nu ai tu… Noi avem familii frumoase si suntem fericite cu ce avem, nu vrem sa punem cozonacul mai presus de familie, nu vrem reteta ta, celor dragi noua le place ce le gatim noi . Reusita unei retete nu consta in cat de scumpa este, ci in cata dragoste pui in realizarea ei si noi punem multa dragoste , ne bucuram de ceea ce facem si impartasim si altora bucuriile noastre. “ In nici un caz nu o pot da asa...oricarei persoane. Si apoi daca voi sunteti asa de multumite cu ceea ce faceti de ce ati mai avea nevoie de o alta reteta?” Aceste persoane nu vor reteta ta !!! Daca tu esti multumita cu ceea ce faci, de ce ne deranjezi? De ce intri aici? Ai ramas fara bani pentru ingredientele la cozonacul minune? ( Medi', am batut recordul? )

Ina 1

20.06.2010, 09:50

Si mai am o completare : cozonacul meu chiar tine 2 saptamani, invelit in folie sau hartie si pus in punga legata la gura... Si chiar nu face cat LCD-ul Gabytzei ))

madi_marin 1

20.06.2010, 09:54

ina.... asta e o persoana complexata care mai are foarte multe de invatat....si anume ca nu lucrurile scumpe sunt esenta unei vieti fericite....ci cu totul alceva ,dar nu are sens sa ne batem capul sa ii explicam.....

Bucataras Medi 1

20.06.2010, 10:10

stai ca acuma am citit si eu ce zice nebuna asta............si mai e si consumatoare fruntase.......nu trebuie sa-i dam atentie ca nu merita, cine stie prin ce canal o fi acuma
Ina, vezi?................daca vrei ,se poate

madi_marin 1

20.06.2010, 10:12

medi.... ai spus+o pe sleau...

Ina 1

20.06.2010, 10:18

Medi'

Ina 1

20.06.2010, 10:20

Nu-mi perimit sa zic prea multe , din respect pentru voi, pentru site ( care mie mi se pare super ok ) si....sa zicem.....pentru cine s-o bronza acum, cu laptopul langa el ( Am promis sa fiu cuminte, doar... )

Ina 1

20.06.2010, 10:21

Teo, draga, iart-o pe "tipa", ca nu stie ce zice, crede-ma!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu gem si nuca