Cozonac

de Daniela96 in Dulciuri, 13 Ian 2013 | 2868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 2 oua
  • un pahar de zahar
  • un pic de coaja de lamaie
  • un pic de coaja de protocala
  • un pic de sare
  • un sfert de cubulet de drojdie
  • nuca, stafide sau cacao poti sa pui ce doresti
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac:

  • Pui faina, ouala,zaharul, un pic de sare, coaja de portocala si lamaie si drojdia se pun toate impreuna 
  • Peste drojdie se pune un pic de lapte caldut se steie 5 minute
  • Apoi le framanti cu lapte ca sa iasa bune pana sa nu se prinda aluatul de mana
  • Le lasi sa dospeasca o ora si pe urma intinzi foaie si pui ce vrei (cacao,stafide, cacao)
  • Si dai focul  pe 250 de grande pana inceapa sa creasca un pic si dupaia il lasam la temperatura mai mica aproximativ 150 sau 200 de grade
Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Coznac cu mac