Cozonac cu Fanta (de post)

de Rocsi in Dulciuri, 29 Mar 2014 | 10782 vizualizari

COMENTARII (68)

Diana132 1

12.04.2014, 19:10

Si eu vreau ..

Rocsi 1

12.04.2014, 19:47

Diana

mihaelar63 1

07.04.2015, 03:44

Valclaudia 1

07.04.2015, 06:32

Ce bine arata! Primesc si eu o feliuta la cafea, nu-i asa?

mirela0911 1

07.04.2015, 06:50

Ce frumos e si delicios!

Rocsi 1

07.04.2015, 11:05

Mihaela

Rocsi 1

07.04.2015, 11:05

Claudia e cam veche reteta, nu mai am

Rocsi 1

07.04.2015, 11:05

Multumesc Mirela

Criss 1

07.04.2015, 11:55

Ce pufosenie! N-am incercat niciodata sa fac aluat de post, exceptand painea, dar cozonac n-am facut niciodata decat cel clasic.

Bya Ralu 1

07.04.2015, 16:33

Rocsi 1

07.04.2015, 20:15

Criss, poti incerca

Rocsi 1

07.04.2015, 20:15

Bianca

navidad_2017 1

24.02.2018, 13:11

Incredibil si surprinzator de bun! Noi am adaugat in aluat 100g de unt topit (postul catolic e mai permisiv) si ceva mai multa drojdie si zahar; iar la umplutura am folosit lapte in loc de apa si stafide macerate in coniac in loc de rahat (nu avem ). L-am facut ptr brunch-ul de maine, dar deja e "amintire" (l-am mancat caldut, rupand bucati din el); va trebui refacut urgent, in portie cel putin dubla! Multumim ptr reteta!

Rocsi 1

24.02.2018, 19:07

Navidad, ma bucur mult ca a fost pe placul dumneavoastra. Dulciurile de post sunt delicioase, cel putin noua ne plac foarte mult. Da, este adevarat ca la catolici postul este mai permisiv, stiu ca am avut doua colege catolice in scoala primara.

navidad_2017 1

04.03.2018, 11:47

Am refacut ieri (in portie dubla!) cozonacul, urmand de aceasta data ad literam reteta Dvs ptr aluat si a iesit la fel de minunat! Unul l-am umplut cu crema de alune (n-am mai avut nuca! ). In restul de aluat am inglobat pe langa stafide, cuburi din coji de citrice zaharisite si a iesit ca un Panettone bun-bun de tot; nefiind umplut, a crescut mult mai mult si a iesit si mai pufos si aerat. Inca o data si !

Rocsi 1

04.03.2018, 18:57

Va multumesc mult!

MariaVerdes 1

18.11.2018, 15:31

Buna ziua! Va rog sa mi spuneti daca drojdia este proaspata sau uscata. Multumesc

Rocsi 1

18.11.2018, 21:37

Buna seara. Am folosit drojdia proaspata.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu rahat, nuca si stafide