Cozonac pufos si gustos la masina de paine

de ioana_ in Dulciuri, 29 Apr 2009 | 181579 vizualizari

COMENTARII (106)

ancutaCH 1

14.04.2012, 06:54

Gata! ...au iesit cozonacii! a fost super reteta de aluat...cei drept a trebuit sa modific doar la faina ...super ca ai avut si poza de cum trebuia sa arate aluatul inainte dospit ...asa ca am mai adaugat inca 250g pt ca nu se lega.
Singura problema am avut-o la compozitia de nuca cu cacao...unde pt ca imi plac cu multa nuca ...am pus practic toata compizitia la un cozonac iar la celalalt a trebuit sa improvizez ca nu mai aveam rabdare sa mai fac inca o data compozitia...si am folosit o crema de ciocolata peste care am presarat nuca macinata si rahat...o sa ii compar cand o sa ii tai -au iesit la fel de buni -ori..oricum..Intrebarea e compozitia ta era pt un singur cozonac...ca mie mi-a iesit cam putina compozitie ....poate cand mai faci cozonac cu nuca sa faci o poza la compozitia intinsa pe aluat...Oricum super reteta ta!!
Paste Fericit!

love_cherry 1

03.07.2012, 15:07

ce dulcee

cocolina 1

21.09.2012, 22:51

un deliciu

papusa 1

18.12.2012, 12:00

Buna am si eu doua intrebari,as vrea sa fac reteta si nu am inteles de ce unele persoane mai compleaza cu 250g faina,nu este suficienta cantitatea din reteta 760g? iar Ioana a scris in reteta 3 cupe drojdie dar ulterior in mesaje "3 cupe drojdie reprezinta un plic de dr Oetker si jumatate de cupa", deci 3 cupe trebuie sa pun sau 3 cupe jumatate,ca nu am inteles.Va multumesc.

DulciuriSiNuNumai 1

06.05.2013, 03:12

ce simpatic e iepurasul!

babi5 1

21.12.2013, 11:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cozonaci deliciosi