Crap copt cu mujdei verde

de mihaelar63 in Crap / Caras, 24 Feb 2020 | 1732 vizualizari

 

 Initial am dorit sa prepar crapul doar marinat in mustar. Am citit eu ca mustarul scoate gustul pregnant de peste. Imi parea cam saracut la gust. Pentru ca era sambata am ,, Indraznit "' sa prepar la crapul rumenit si un mujdei verde .

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg crap salbatic
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura ketchup
  • 2 lamai
  • sare
  • piper
  • rosii cherry
  • Pt mujdei: 4 catei usturoi , 2 linguri patrunjel verde tocat ,4 linguri ulei , 2 linguri apa minerala ,sare , piper .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap copt cu mujdei verde:

  1. Crapul curatat si spalat se unge interior si exterior cu un  amestec de mustar , smantana , ketchup, zeama si coaja de la o lamaie ,sare si piper
  2. Eu am lasat pestelele la rece sa se marineze de dimineata pana dupa -amiaza .
  3. Puneti Crapul in tava si il stropiti cu ulei de masline .
  4. Tava cu peste se da la cuptor timp de 30 minute  la 200 grade celsius ..
  5. Ultimele 5 minute mariti temperetura[ pentru rumenire ] la 280 grade  celsius.
  6. Cat timp pestele se coace , preparati mujdeiul .
  7. Pentru mujdeiul verde se pun cateii de usturoi curatati in vasul mixerului  cu ingredientele indicate si se blendeaza .
  8. Serviti crapul copt cat este cald insotit de felii de lamaie , rosii si mujdei verde .

                        Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Prin marinare cu mustar, smantana si Ketchup, crapul si-a pierdut gustul pregnant de peste.

2

Obtineti un peste copt care are o carne delicioasa si nu foarte uscata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap copt cu mujdei verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

lucy2002 1

25.02.2020, 09:32

Nu ma omor dupa peste dar al tau arata bine si as servi o bucatica!

mirela0911 1

26.02.2020, 10:03

Ce bun!

dantes 1

28.02.2020, 09:45

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste