Crap crocant-picant cu garam marsala

de mihaelar63 in Crap / Caras, 21 Apr 2018 | 1469 vizualizari

COMENTARII (24)

Rocsi 1

21.04.2018, 21:00

Ce crusta faina i-ai facut!

vasimur 1

21.04.2018, 21:01

Lau 1

21.04.2018, 21:12

Ce bine arata

Bucataras Diana 1

21.04.2018, 21:12

Rahela Velicu 1

21.04.2018, 21:39

RODIMUR 1

21.04.2018, 21:44

O mâncare deosebită!

Valclaudia 1

21.04.2018, 21:59

iooooi, ce pofta mi-ai facut!

MotanLaOale 1

21.04.2018, 22:17

bun bun

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:49

Rocsi turmericul si garam marsala au contribuit la culoarea frumoasa

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:50

Ma bucur Motane ca-ti este pe plac

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:50

Claudito nu-i bai . Mai am ceva crap

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:51

Rodica , mi-am facut ceva curaj sa folosesc condimente ,, necunoscute '' si nu regret

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:51

Mimi

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:53

Lau draga , multumesc . Mereu ma gandesc cum te descurci dcand vezi cate ceva ce-ti place

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:53

Vasimur

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:53

Diana

miki_a 1

22.04.2018, 07:00

Ce interesant! Sigur marinarea în iaurt și condimentele au schimbat radical gustul peștelui! Felicitări, Mihaela!

dantes 1

22.04.2018, 09:15

Interesant!

mirela0911 1

22.04.2018, 10:09

Ce bunatate o fi fost!

-Licurici- 1

23.04.2018, 11:08

Ce-mi place crapul!

mihaelar63 1

27.04.2018, 13:14

Multumesc , Miki . Asa am gandit si eu cand am marinat pestele in iaurt

mihaelar63 1

27.04.2018, 13:14

Dantes , stiu ca tu esti pescar . Ar trebui sa postezi cand prepari peste

mihaelar63 1

27.04.2018, 13:15

Licurici -este normal . are carnea buna si dulce . Si nu in ultimul rand avem posibilitatea de a-l servi proaspat pescuit .

mihaelar63 1

27.04.2018, 13:16

Mirela ... am amintiri cu peste

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta, servita cu mamaliga
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Medalion de crap cu rosii cherry si masline la cuptor