Crap in aluat crocant de bere

de Bucataras Medi in Peste, 27 Noi 2010 | 7256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati crap portionat
  • 1/2 pahar cu bere blonda
  • 1 ou
  • faina
  • 1 lingura rasa cu  malai
  • marar uscat
  • ulei de masline
  • ulei pentru prajit
  • 1 lingurita cu unt
  • zeama de lamaie
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in aluat crocant de bere:

Bucatile de peste se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline, zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.

Separat se pregateste un aluat de consistenta unei smantani mai tari astfel: se bate bine oul, se adauga berea si apoi se incorporeza malaiul si  faina putin cate putin astfel incat sa nu se formeze cocoloase.Adaugam in aluat si putin marar uscat si amestecam bine.

Incingem intr-o tigaie uleiul in care am pus si untul.Dam pestele prin aluatul de mai sus si apoi il punem in tigaia cu ulei incins.Prajim la foc potrivit , chiar mic,circa 5 min. pe fiecare parte pana ce acesta se rumeneste frumos.Nu trebuie sa prajim la foc mare deorece riscam ca pestele sa nu se faca doar sa se arda aluatul.Cand pestele este gata facut se scoate pe o hartie absorbanta .

Servim alaturi de o garnitura , eu am preferat o garnitura cu cus-cus.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in aluat crocant de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (77)

Bucataras Medi 1

09.12.2010, 19:39

Multumesc, Gina..................

Bucataras Medi 1

09.12.2010, 19:39

Cum vrei tu Buni.......fara garnitura.................

Bucataras Medi 1

09.12.2010, 19:39

Multumesc Ligia..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu legume