Crap in crusta de susan

de Ina in Peste, 8 Mai 2011 | 3734 vizualizari

 

O alternativa la crapul prajit cu malai

 

INGREDIENTE

  • bucati de crap mare 
  • o cana de pesmet
  • 2 linguri condiment pentru peste
  • 50 g. susan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in crusta de susan:

 

Crapul se curata, se feliaza si se spala feliile foarte bine in apa rece, pentru a indeparta tot sangele. Se scurge bine de apa si se sareaza putin.

Intr-un castron amestecam pesmetul cu condimentul pentru peste  si susanul.

Tavalim pestele prin amestecul de pesmet si-l prajim in ulei incins, pana capata o culoare aurie. 

Servim cu lamaie sau mujdei de usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta de susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Ina 1

16.05.2011, 09:43

@Mih : iar ma bagi in ceatza :
- te stiam baiat...
- ai pus avatar de fata si te-am si pupat...
- acum iar folosesti termeni la masculin....
Cine sa te mai inteleaga ?
( de data asta, fara pupat ) )

Cris2711 1

22.05.2011, 14:13

Ina si eu cam pupat-o sau l-am pupat,acum pe cine? ne zapaceste rau de tot mai,dar nu-i nimic,pupici tot ii dau si tie la fel

mena29 1

07.06.2011, 22:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste pe pat de legume