Crap in crusta de susan

de Ina in Peste, 8 Mai 2011 | 1646 vizualizari

 

O alternativa la crapul prajit cu malai

 

INGREDIENTE

  • bucati de crap mare 
  • o cana de pesmet
  • 2 linguri condiment pentru peste
  • 50 g. susan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in crusta de susan:


Crapul se curata, se feliaza si se spala feliile foarte bine in apa rece, pentru a indeparta tot sangele. Se scurge bine de apa si se sareaza putin.


Intr-un castron amestecam pesmetul cu condimentul pentru peste si susanul.


Tavalim pestele prin amestecul de pesmet si-l prajim in ulei incins, pana capata o culoare aurie.


Servim cu lamaie sau mujdei de usturoi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta de susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Ina 1

16.05.2011, 09:43

@Mih : iar ma bagi in ceatza :
- te stiam baiat...
- ai pus avatar de fata si te-am si pupat...
- acum iar folosesti termeni la masculin....
Cine sa te mai inteleaga ?
( de data asta, fara pupat ) )

Cris2711 1

22.05.2011, 14:13

Ina si eu cam pupat-o sau l-am pupat,acum pe cine? ne zapaceste rau de tot mai,dar nu-i nimic,pupici tot ii dau si tie la fel

mena29 1

07.06.2011, 22:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de lamaie, portocala si vin