Crap oriental

de Ina in Peste, 6 Dec 2015 | 4044 vizualizari

COMENTARII (30)

CameliaR 1

06.12.2015, 20:13

Arata frumos

Constelatialeu 1

06.12.2015, 20:14

Dupa ce mananc incep sa dau din buric?

MotanLaOale 1

06.12.2015, 20:15

bun bun

Ina 1

06.12.2015, 20:15

Cleme ))

Ina 1

06.12.2015, 20:15

Camy

Ina 1

06.12.2015, 20:16

Motanel, ne-am frecat pe burta, ieri ))

simona72 1

06.12.2015, 20:21

I-ai facut un dans lui Costel? pap si eu sa invat pt revelion

Ina 1

06.12.2015, 20:22

nu i-am facut, ca ma doare ficatul si obosesc repede )

Adele 1

06.12.2015, 20:27

Bun

laura_n 1

06.12.2015, 20:33

sa il treci pe lista )))

laura_n 1

06.12.2015, 20:33

ps. [email protected]
Imi trimiti si mie, te rog?

Ina 1

06.12.2015, 20:41

cartea , ca peste nu mai am )))

Ina 1

06.12.2015, 20:41

.ca ? )

Zamfira 1

06.12.2015, 20:46

Bun, bun, la favorite cu ea

laura_n 1

06.12.2015, 20:54

da, da! .ca ca eu eram cu gandul in canada cand mi-am facut adresa asta ))))))

Bunica 1

06.12.2015, 21:02

Cu tot ce-ai pus în tavă era normal să iasă o bunătate!

Bunica 1

06.12.2015, 21:03

N-ai trecut uleiul la ingrediente

Bunica 1

06.12.2015, 21:05

La câte bunătăți ai pus nu poate fi decât foarte bun!

Bunica 1

06.12.2015, 21:06

N-ai trecut uleiul la ingrediente

Ina 1

06.12.2015, 22:02

gata, Buni, nu mai zice Am trecut si faina )

RuxyRux 1

06.12.2015, 22:04

Wow! De senzatie

diaconta 1

06.12.2015, 22:04

nu trebuia sa mai bagi si faina,il lasai mai light
si l-ai mai si tavalit )))

-Licurici- 1

07.12.2015, 08:01

O bunatate!

Gherca Daniela 1

07.12.2015, 10:01

bun!

anca_rm 1

07.12.2015, 13:21

ce bunatate de peste ai facut =-d>

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de macrou afumat