Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde

de Constelatialeu in Crap / Caras, 27 Apr 2015 | 3120 vizualizari

 

Am fost la pescuit in Hale la Ploiesti si am agat un crap.......

 

INGREDIENTE

  • 1 crap cca 2 kg
  • sare
  • malai
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde:

Mai intai asteptam sa crape crapul,ca era viu si misca. N-a murit pana am ajuns acasa, asa ca am fost nevoita sa fiu kilaroasa si i-am dat una-n capatana.

L-am curatat de solzi, l-am spintecat pe burta si i-am scos maruntaiele, am constatat ca este un EL, avea lapti, buni si aia la prajit.

Apoi l-am spalat, portionat, crestat , sarat si tavalit prin malai.

Am pus tigaia pe foc, am lasat-o sa se incinga, am adaugat ulei si am pus bucatile de peste la prajit.

Cand s-au rumenit pe o parte le-am intors pe partea cealalata. Am servit cu mamaliga si usturoi verde.

 

RETETA IN IMAGINI

Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde-0
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde-1
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde-2
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde-3
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde-4
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde-5
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde-6
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde-7
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde-8
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde-9
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde-10

COMENTARII (23)

mirela0911

mirela0911 1

28.04.2015, 06:29

Bun pestele!

dantes

dantes 1

28.04.2015, 07:10

Bun!

Teo

Teo 1

21.06.2015, 22:05

Imi place pestele oricum,dar acolo unde e si mamaliga ''rasturnata'' simt ca stau la masa romaneasca!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!