Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde

de Constelatialeu in Crap / Caras, 27 Apr 2015 | 10643 vizualizari

 

Am fost la pescuit in Hale la Ploiesti si am agat un crap.......

 

INGREDIENTE

  • 1 crap cca 2 kg
  • sare
  • malai
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde:

Mai intai asteptam sa crape crapul,ca era viu si misca. N-a murit pana am ajuns acasa, asa ca am fost nevoita sa fiu kilaroasa si i-am dat una-n capatana.

L-am curatat de solzi, l-am spintecat pe burta si i-am scos maruntaiele, am constatat ca este un EL, avea lapti, buni si aia la prajit.

Apoi l-am spalat, portionat, crestat , sarat si tavalit prin malai.

Am pus tigaia pe foc, am lasat-o sa se incinga, am adaugat ulei si am pus bucatile de peste la prajit.

Cand s-au rumenit pe o parte le-am intors pe partea cealalata. Am servit cu mamaliga si usturoi verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mirela0911 1

28.04.2015, 06:29

Bun pestele!

dantes 1

28.04.2015, 07:10

Bun!

Teo 1

21.06.2015, 22:05

Imi place pestele oricum,dar acolo unde e si mamaliga ''rasturnata'' simt ca stau la masa romaneasca!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de plachie de peste cu usturoi si legume