Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Am fost la pescuit in Hale la Ploiesti si am agat un crap.......
Mai intai asteptam sa crape crapul,ca era viu si misca. N-a murit pana am ajuns acasa, asa ca am fost nevoita sa fiu kilaroasa si i-am dat una-n capatana.
L-am curatat de solzi, l-am spintecat pe burta si i-am scos maruntaiele, am constatat ca este un EL, avea lapti, buni si aia la prajit.
Apoi l-am spalat, portionat, crestat , sarat si tavalit prin malai.
Am pus tigaia pe foc, am lasat-o sa se incinga, am adaugat ulei si am pus bucatile de peste la prajit.
Cand s-au rumenit pe o parte le-am intors pe partea cealalata. Am servit cu mamaliga si usturoi verde.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult