Creier pané cu cartofi tiganesti

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2010 | 16178 vizualizari

COMENTARII (33)

Oana 1

27.01.2010, 21:48

Mmm, ce bunatate, preferatul meu si al lui Cata! Se gasete la supermarketurile mari, eu am gasit si la macelarii de cartier, delicios! @Sylvia, esti artista in decorat, foarte, foarte frumos!!@ Buni, eu sunt lesinata dupa tartitza in ciorba, e numai a mea! sau fac ciorbita doar cu tartite Coada de vitel n-am mancat

rivka 1

27.01.2010, 22:39

sylvia da stiu acum cum sunt cartofii acestia , si eu mai fac asa..atat ca nu auzisem de aceasta denumire pana acuma, imi place denumirea de acum o sa o pun si eu mai tiganeste din cand in cand , eu stiu doar de "schnitzel tiganesc" (foarte bun, cu carne tocata) .

Bunica 1

28.01.2010, 12:10

Oana, mergi la macelarie si cere coada de vitel sau de vita. O portionezi frumos si sa vezi ce ciorba buna iese. Sa nu le spui ca e din coada , copiilor , ca s-ar putea sa nu manance.

Sylvia 1

28.01.2010, 12:14

Mihaela am uitat sa iti zic ca de cum sunt aici, de vreo 3 ani deja am inceput sa si pictez dar te asigur ca nu am nici un talent, mazgalesc si eu "arta abstracta" cica ca ma relaxeaza si eram curioasa sa incerc.

Sylvia 1

28.01.2010, 12:16

Dany hai ca ammurit de ras cu replica ta cred ca nu am fos eu explicita de iti imaginai niste cozi de vitel intregi prinse in buchet . Sunt sectionate la 5 cm si legate una langa alta , cateva la un loc

Sylvia 1

28.01.2010, 12:17

Rivka unde ai pus reteta de snitel tiganesc ca suna tare bine ?

ionix 1

28.01.2010, 12:17

parintilor mei le place foarte mult creierul pane... foarte frumos asezat pe farfurie... parca te-mbie asa....

Sylvia 1

31.01.2010, 22:47

Multumesc Ionix, esti draguta

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu condimente la tava