Creier pane

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2009 | 8926 vizualizari

 

INGREDIENTE

    6 bucati de creier de porc
    2 oua
    4 linguri de faina de grau
    sare
    ulei pentru prajit
    masline
    leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Asezonam creierul cu sare, piper, batem cele 2 oua cu faina si putina sare.


Dam creierul prin pasta de ou cu faina. Intr-o tigaie incingem ulei si prajim creierul pane pe o parte si pe cealalata pana se rumeneste.


Atentie focul trebuie sa fie potrivit sa aiba timp sa se faca si la mijloc.

Le scoatem pe un platou garnisit cu leustean si cu masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

danygospodina 1

26.06.2009, 22:49

Ce deliciu !!! Ce pofta mi-ai facut !!! De cand nu am mancat !

Oana 1

05.07.2009, 16:08

Am si o tavita cu creier in congelator..de cand zic s-o scot...ma enerveaza ca trebuie curatat

liana_geicu 1

04.11.2009, 23:31

wow! De muult nu am mai mancat creier pane! mor de pofta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ghiveci de legume

ieri la 20:42

Desert pacinta cu foi si crema de portocale

de RuxyRux 9

ieri la 20:30

Salata de sfecla rosie cu hrean si otet

de Ina 7

ieri la 18:26

Aluat foietaj de casa

de Ancutsa 6

pe 29.11 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vinete cu branza brie