Crema cu mascarpone , capsuni si amarettini

de Cris2711 in Dulciuri, 25 Mai 2013 | 3571 vizualizari

 

Noua ne place foarte mult branza mascarpone,probam tot felul de retete de desert,pana acum toate au fost foarte delicioase.Crema prezentata astazi o repetam ca se merita:D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. mascarpone
  • 250 gr. frisca lichida
  • 500 gr. capsuni
  • 200 gr. zahar
  • aroma de vanilie Bourbon
  • 3 galbenusuri
  • 2 linguri zahar
  • un plic zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema cu mascarpone , capsuni si amarettini:

Se curata capsunii, se taie codita si se taie in sferturi. Doi,trei se pun la o parte pentru decor.


Restul de capsuni se mixeaza cu Blenderul pana se obtine un sos cremos in care se adauga 50 gr. zahar si un zahar vanilat.


Galbenusurile proaspete se mixeaza foarte bine cu 150 gr. zahar pana se formeaza o crema de culoare galben deschis.Se adauga mascarponele ,se mixeaza in continuare.


Separat se mixeaza frisca lichida cu 2 linguri de zahar.


Cand este gata se amesteca cu crema de mascarpone.


Sosul de capsuni se poate incorpora in crema sau se orneaza deasupra.


Se decoreaza cu capsuni si biscuiti Amarettini.


Se lasa la rece cel putin trei ore.


 

TIPS-URI

1

cel putin 3 ore la rece

2

aroma de vanilie

3

Amarettini se pot zdrobi sau intregi

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cu mascarpone , capsuni si amarettini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

Cris2711 1

30.05.2013, 14:57

Corinutza draga nu e bai se face repede,te invit cu mare drag

Corinuta 1

30.05.2013, 15:11

Cris2711 1

30.05.2013, 15:18

Corina esti in Germania?eu la sf.saptamanii viitoare merg la Nordsee in concediu 2 saptamani,cred ca sunt atunci ceva mai aproape de tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Tort Tiramisu Brownies