Crema de cocos cu zmeura

de adnia in Dulciuri, 17 Feb 2013 | 1128 vizualizari

 

Am tot vorbit in ultima vreme de alimentatie sanatoasa, dieta fara grasimi, produse fara gluten, hrana raw-vegana, am incercat din ce in ce mai multe retete de acest fel...si trebuie sa dac Cezarului ce-i al Cezarului, adica sa recunosc faptul ca mai toate acestea au un gust atat de bun, ca nici mie nu mi-a venit sa cred!
Mi-am cumparat carti de bucate speciale, am studiat problema pe internet si mi-am facut un bagaj de cunostinte noi si retete care stau la rand sa fie incercate. Incetul cu incetul o sa vi le prezint si voua, poate veti gasi ceva care sa va inspire:)
Astazi avem o minunata si aromata crema de cocos cu zmeura!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 1 nuca cocos proaspata
  • 1 lingura miere
  • zmeura congelata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de cocos cu zmeura:

Am spart nuca de cocos, dupa ce, in prealabil, am scurs apa din ea. Am curatat-o de coaja, am taiat-o in bucatele mici si am bagat-o in blender, impreuna cu zmeura congelata si mierea. Am blenduit foarte bine, pana am obtinut o crema fina si gustoasa.

E perfecta si pt. vremea fierbinte din timpul verii.

 

TIPS-URI

1

pt. a pasa totul foarte bine aveti nevoie de un blender cu putere mare. In caz contrar, e mai bine sa pasati intai nuca de cocos, si abia apoi sa adaugati restul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de cocos cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mirela0911 1

17.02.2013, 22:00

ce buna trebuie sa fie!

adnia 1

17.02.2013, 23:03

sa stiti ca e chiar gustos!

Alexandra Elena 1

20.02.2013, 13:12

vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cu crema de lamaie si biscuiti