Cremă de unt cu bezea elveţiană

de diaconta in Dulciuri, 25 Noi 2013 | 15207 vizualizari

COMENTARII (66)

MonaMimi 1

26.11.2013, 13:12

arata minunat frumoasa prezentare

tanyapatap 1

26.11.2013, 13:36

diaconta 1

26.11.2013, 13:38

Mon multumesc

diaconta 1

26.11.2013, 13:38

Tanya multumesc

laura_n 1

26.11.2013, 13:47

desi pretentioasa, cred ca m-as risca sa o prestez oricum, felicitari pentru munca si rezultatul pe masura

diaconta 1

26.11.2013, 13:59

Laura,sunt sigura ca tie ti-ar place crema asta si nu e chiar asa de speriat,doar putina atentie trebuie

Sylvia 1

26.11.2013, 17:08

vai Dia ca am ras cu lacrimi la final, vroiam neaparat sa vad reteta m-am crucit citind-o vroiam sa iti spun ca nu m-as apuca de ea decat pentru marele premiu de la Masterchef )) si te citesc la sf ca nu merita "Ramân la concluzia ca nu merita atâta munca si stres crema aceasta,dar nu-mi pare rau ca am încercat-o." bravo din inima pt rabdare si felicitari pt reusita dar revin la spusele mele si ale tale , prea complicat

diaconta 1

26.11.2013, 19:17

Sylvia)) asa ma complic eu de regula
Multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca reteta mea te-a binedispus ))))))

Sylvia 1

26.11.2013, 20:06

Dia crema ta e super reusita si pot sa spun ca eu cu scoala de bucatar facuta imi dau seama ce greu este de realizat si te apreciez pt aptitudini doar ca este prea complicata dar itiinteleg dorinta de a o realiza o data . Sincera sa fiu recitind reteta am inteles si de ce s-a coagulat la rece si ai remixat-o cred ca e din cauza untului din frigider, in patiserie nu se lucreaza decat cu unt in pomada/moale la temp camerei, bon, e parerea mea poate gresesc

diaconta 1

26.11.2013, 20:20

Sylvia,am analizat mai multe retete de realizare a acestei creme.In toate scria ca untul trebuie sa fie rece cand este incorporat in compozitie.
Iar crema mea a inceput sa se inmoaie cand untul a fost deja cam moale.
De altfel cred ca e firesc ca o crema pe baza de ut si bezea sa se intareasca la frigider.

Miha 1

26.11.2013, 20:36

vaiii... data viitoare o sa spun dupa...

diaconta 1

26.11.2013, 20:50

No lasa Miha,bine ca m-ai avertizat ))))))))

anca_rm 1

27.11.2013, 13:38

Dia, arata delicat ....foarte buna ; la favorite

diaconta 1

27.11.2013, 15:34

Anca multumesc

Micutza Luana 1

02.12.2013, 14:53

supeer

diaconta 1

02.12.2013, 19:10

Luana multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Welfenspeise - Vanilla sabayon