Crema de zahar ars

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 15 Feb 2011 | 5998 vizualizari

COMENTARII (39)

Rocsi 1

15.02.2011, 21:47

bine ai venit printre bucatarasi!!!iti iesi foarte bine crema

kamy 1

15.02.2011, 21:59

bun venit!!! crema....super buna

LUK 1

15.02.2011, 22:02

bun venit!si mie imi place mult crema de zahar ars..iar tie ti-a iesit perfect!

mamaieelena 1

15.02.2011, 22:09

super

La Ancuta 1

15.02.2011, 22:10

Bine ai venit!!!

deyutzky 1

15.02.2011, 22:14

bun venit si

MIUTA 1

15.02.2011, 22:18

Bine ai venit!

aziz 1

15.02.2011, 22:18

bun venit in gashca,

Bucataras 1

15.02.2011, 22:18

bun venit

Dya Daniela Andrei 1

15.02.2011, 22:34

Bine v-am gasit si va multumesc mult tuturor!

diaconta 1

15.02.2011, 23:00

Dya,imi place tare mult ce ai facut bun venit eu sunt Dia

cismaru_nicoleta 1

15.02.2011, 23:09

Bine ai venit.. .foarte frumos desertul tau

adriana_bobu 1

15.02.2011, 23:16

bun venit!...inceputul e bunn...

Dya Daniela Andrei 1

16.02.2011, 00:40

Va multumesc!

mihaelar63 1

16.02.2011, 01:24

Bun venit !!! e crema mea preferata

carmenvlad 1

16.02.2011, 05:34

Frumos decor si delicioasa crema. Caramelul este asa cum trebuie, usor maroniu si stralucitor. Felicetari.

divainbucatarie 1

16.02.2011, 07:40

Crista_Luca 1

16.02.2011, 07:45

bine ai venit printre noi!
imi place mult si miue crema de zahar ras
si floricica la fel de mult .....cum ai facut-o?

RuxyRux 1

16.02.2011, 07:53

Tare bine arata crema ta

Dana Cristea - pusikmea 1

16.02.2011, 08:04

bun venit

MotanLaOale 1

16.02.2011, 08:04

foarte bun

elena1988 1

16.02.2011, 09:24

cristina este simplu de facut floricica, o sa postez pasii

elena1988 1

16.02.2011, 09:25

am papa crema de zahar ars si mi-a placut, iau si de la tine o feliuta

DIANA B 1

16.02.2011, 09:31

Dya Daniela Andrei 1

16.02.2011, 10:23

Va multumesc cu mare drag! Ma bucur ca am intalnit oameni atat de primitori! Cristina am postat etapele pentru floricele! Sper sa iti fie de folos.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ness si bezea caramel