Crema de zahar ars, cu blat

de Sidy in Torturi, 24 Ian 2012 | 47223 vizualizari

COMENTARII (24)

diaconta 1

24.01.2012, 09:20

n-am facut niciodata crema de zahar ars,asa ca iau de la tine

Miha 1

24.01.2012, 09:22

Si cu niste frisca rece deasupra...mmm...

Bucataras Medi 1

24.01.2012, 09:37

bunaciune din asta am mai mancat parca si pe blog.

Ina 1

24.01.2012, 09:56

frisca o am eu, mi-l poti trimite

soryna1981 1

24.01.2012, 10:06

E tare bun acesta, din cand in cand mai fac si eu, sotului ii place foarte mult.... dar si mie..

DIANA B 1

24.01.2012, 10:18

Ce-mi placeeeeeeeeeee

Ubulika 1

24.01.2012, 10:19

Rocsi 1

24.01.2012, 10:51

Am facut de vreo doua ori,dar e bun tare!!!

Mihaela11_jo 1

24.01.2012, 11:34

Delicios
Eu aduc cafeaua cu cardamom

Carmen_g 1

24.01.2012, 14:02

Pfuai ce pofta mi-ati facut cu pozele astea

Lau 1

24.01.2012, 14:09

delicioasa

Angelina_Elena 1

24.01.2012, 15:03

este asa buna crema de zahar ars cu blat...tatal meu ar manca toata ziua daca i-as face

Dana_Retetegg 1

24.01.2012, 15:33

super buna

iry-gabriela 1

24.01.2012, 18:19

este o combinatie perfecta!

lia maria 1

24.01.2012, 18:56

foarte, foarte bun

gaby_gabytza 1

24.01.2012, 19:22

mirela0911 1

24.01.2012, 20:11

vreau vreau vreau

RuxyRux 1

24.01.2012, 20:13

Superba imi place tare mult!

Gina_Cristina 1

24.01.2012, 20:14

e tortul meu preferat.e minunat

deyutzky 1

24.01.2012, 20:56

o bunatate

MotanLaOale 1

25.01.2012, 00:07

bun bun

amyAMY 1

26.01.2012, 17:56

crema am facut si eu dar fara blat.am sa incerc ca arata taaaaaare bine

Carmen 1

18.01.2015, 19:48

cu blat il fac vara ca e tare racoritor

ianculubita 1

19.01.2015, 19:46

De mult vroiam si eu sa fac asa ceva dar nu aveam reteta!! ei,acum o am!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de mere cu cremă de zahăr ars- pentru cel mai bun soţ din lume