Crema de zahar ars cu suc de portocale si capsuni

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 4 Iun 2013 | 10604 vizualizari

COMENTARII (45)

Lau 1

05.06.2013, 09:15

ce bunatate ne-ai adus

Dea_Dea 1

05.06.2013, 09:30

Aoloo ce demntiala este !!

adry88 1

05.06.2013, 09:34

excelenta!

Dya Daniela Andrei 1

05.06.2013, 09:40

Laurenta daca la torturi nu ma pricep

Dya Daniela Andrei 1

05.06.2013, 09:40

Dea

Dya Daniela Andrei 1

05.06.2013, 09:40

Multumesc Adry!

kukibella 1

05.06.2013, 10:25

O BUNATATE

Dya Daniela Andrei 1

05.06.2013, 10:37

Rocsi 1

05.06.2013, 11:34

Ce nebunie dulce

Bya Ralu 1

05.06.2013, 11:44

super reteta ta!favo

Geanina87 1

05.06.2013, 11:54

La multi ani!!!

Corinuta 1

05.06.2013, 12:51

tare buna e! salivez!

Dya Daniela Andrei 1

05.06.2013, 13:30

Geanina , multumesc!

Dya Daniela Andrei 1

05.06.2013, 13:31

Va multumesc dragele mele! Va servesc cu o felie!

roxana_simona 1

05.06.2013, 14:43

bun!la multi ani!

Dya Daniela Andrei 1

05.06.2013, 15:07

Multumesc!

mihaelar63 1

05.06.2013, 18:08

Chiar asa , si asta poftesc . facand paralela la cetateanul turmentat ,,Si eu cu cine votez ? ''. Eu zic ,, dar dieta cand o mai incep''

Dya Daniela Andrei 1

05.06.2013, 22:23

Multumesc!

Panacris 1

08.06.2013, 15:35

babi5 1

19.05.2014, 13:15

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars