Crema pentru tort

de anatrisca in Dulciuri, 11 Aug 2011 | 4557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina
  • 2 cesti zahar
  • 8 linguri faina
  • 1.250 L lapte
  • esenta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema pentru tort:

Margarina se topeste impreuna cu zaharul pe foc mic, apoi se adauga faina amestecand pentru ca sa nu se lipeasca de fund. Laptele se incalzeste separat si se toarna fierbinte. Amestecam pe foc mic pana se ingroasa si adaugam esenta de vanilie.

Aceasta crema se poate face foarte simplu si de cacao astfel: cand adaugam faina mai punem un plic de cacao si urmam aceiasi pasi. Pentru un plus de finete se poate adauga o tableta de ciocolata inainte de a pune esenta, iar cand ciocolata s-a incorporat putem pune si esenta de rom.  

Spor la preparat crema pentru tort si pofta buna!

TIPS-URI

1

trebuie amestecat continu

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema pentru tort" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort spirala cu jeleu de cirese si crema de portocale