Cremvursti in foietaj

de ela in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2010 | 5112 vizualizari

 

nu arata foarte aspectuos caci ma grabeam si am si incercat mai multe impachetari si nici nu aveam de gand sa o postez,dar la gust,e delicios

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foi pt foietaj 400gr,1galbenus ou,16cremvursti,50gr susan
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremvursti in foietaj:

Se lasa sa se dezghete foietajul la temperatura camerei,se intinde si se imparte in opt fiecare bucata,se taie cu un cutit bine ascutit.Se pune pe fiecare bucata cate un cremvursti,se ruleaza,se unge cu galbenus de ou,se cresteaza aluatul si se presara susan si se pun pe o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina,la distanta.Se pune tava in cuptorul incins in prealabil si se lasa 20-25min pane se rumeneste foietajul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremvursti in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Teo 1

28.01.2010, 23:22

pe cei facuti de Rivka ii aseman cu niste '' mosorele'';

ela 1

28.01.2010, 23:26

Teo tu tare ai sa te ingrasi ca ai dat iama prin toate farfuriile

ela 1

28.01.2010, 23:27

mai poti?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cremwursti in aluat de foietaj