Cremvursti in foietaj

de ela in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2010 | 2978 vizualizari

 

nu arata foarte aspectuos caci ma grabeam si am si incercat mai multe impachetari si nici nu aveam de gand sa o postez,dar la gust,e delicios

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foi pt foietaj 400gr,1galbenus ou,16cremvursti,50gr susan
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremvursti in foietaj:

Se lasa sa se dezghete foietajul la temperatura camerei,se intinde si se imparte in opt fiecare bucata,se taie cu un cutit bine ascutit.Se pune pe fiecare bucata cate un cremvursti,se ruleaza,se unge cu galbenus de ou,se cresteaza aluatul si se presara susan si se pun pe o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina,la distanta.Se pune tava in cuptorul incins in prealabil si se lasa 20-25min pane se rumeneste foietajul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremvursti in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Teo 1

28.01.2010, 23:22

pe cei facuti de Rivka ii aseman cu niste '' mosorele'';

ela 1

28.01.2010, 23:26

Teo tu tare ai sa te ingrasi ca ai dat iama prin toate farfuriile

ela 1

28.01.2010, 23:27

mai poti?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cremvursti umpluti