Cremvursti in foietaj

de ela in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2010 | 5142 vizualizari

 

nu arata foarte aspectuos caci ma grabeam si am si incercat mai multe impachetari si nici nu aveam de gand sa o postez,dar la gust,e delicios

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foi pt foietaj 400gr,1galbenus ou,16cremvursti,50gr susan
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremvursti in foietaj:

Se lasa sa se dezghete foietajul la temperatura camerei,se intinde si se imparte in opt fiecare bucata,se taie cu un cutit bine ascutit.Se pune pe fiecare bucata cate un cremvursti,se ruleaza,se unge cu galbenus de ou,se cresteaza aluatul si se presara susan si se pun pe o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina,la distanta.Se pune tava in cuptorul incins in prealabil si se lasa 20-25min pane se rumeneste foietajul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremvursti in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Teo 1

28.01.2010, 23:22

pe cei facuti de Rivka ii aseman cu niste '' mosorele'';

ela 1

28.01.2010, 23:26

Teo tu tare ai sa te ingrasi ca ai dat iama prin toate farfuriile

ela 1

28.01.2010, 23:27

mai poti?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cremwursti in aluat de foietaj