Crenvusti impanati cu sos de marar si salata

de simona72 in Mancare copii, 28 Feb 2013 | 5150 vizualizari

 

O cina usoara si delicioasa....

 

INGREDIENTE

  • 6 crenvusti
  • 3 felii de cascaval afumat

pt sos:

  • 2 linguri maioneza
  • 6 linguri pline de iaurt gras grecesc
  • o legatura mica de marar
  • sare

pt salata:

  • rosii, castraveti, salata verde, rucola, ceapa verde
  • sare
  • o lingura ulei de masline
  • 2 linguri zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti impanati cu sos de marar si salata:

Crenvustii ii taiem pe toata lungimea lor, dar nu de tot, iar in crapatura formata punem cite o jumatate de felie de cascaval. Ii dam la cuptorul incins 10 minute, pina crenvustii se rumenesc putin la suprafata. Facem un sos din 2 linguri de maioneza, iaurt grecesc, sare si marar. Pregatim si salata de cruditati, pe care o servim impreuna cu sosul si crenvustii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti impanati cu sos de marar si salata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

28.02.2013, 21:22

Si eu mai fac cremvusti asa cu cascaval.Sunt buni!

MotanLaOale 1

01.03.2013, 09:19

ovidiucro 1

01.03.2013, 12:27

Sfatul meu este să vă feriți de cremwurști, parizer și altele asemenea lor...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crenvustei de pui la gratar