Crenvusti in foetaj

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2010 | 7663 vizualizari

 

rapid,usor si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • crevvusti de jamon (sau de care va plac)
  • foataj 2 foi(1 cutie)
  • 1 ou
  • seminte de susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in foetaj:

Se cresteaza cremvusti la capete.


Foaia de foietaj se taie fasii de 1-1,5 cm si apoi se infasoara in jurul cremvustiului


Se ung cu ou batut apoi se presara susan(eu am pus dupa reteta lui rivka,daca nu va place susanul nu punati) si se pun la cuptor pentru 15-20 minute


Se servesc atat calzi cat si reci(mie mi-au placut si reci)cu ketchup sau mustar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in foetaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mariac 1

19.04.2010, 15:31

ce ideie buna pentru un aperititv nota 10 arata foarte bine

danis 1

20.04.2010, 22:55

prima data de la tine am mancat de fapt copii cand au mancat au zis mama cand ne faci si tu ,ce buni sant

nadina73 1

23.04.2010, 00:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori imbracati in foietaj