Crenvusti in foetaj

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2010 | 11822 vizualizari

 

rapid,usor si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • crevvusti de jamon (sau de care va plac)
  • foataj 2 foi(1 cutie)
  • 1 ou
  • seminte de susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in foetaj:

Se cresteaza cremvusti la capete.

Foaia de foietaj se taie fasii de 1-1,5 cm si apoi se infasoara in jurul cremvustiului

Se ung cu ou batut apoi se presara susan(eu am pus dupa reteta lui rivka,daca nu va place susanul nu punati) si se pun la cuptor pentru 15-20 minute

Se servesc atat calzi cat si reci(mie mi-au placut si reci)cu ketchup sau mustar

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in foetaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mariac 1

19.04.2010, 15:31

ce ideie buna pentru un aperititv nota 10 arata foarte bine

danis 1

20.04.2010, 22:55

prima data de la tine am mancat de fapt copii cand au mancat au zis mama cand ne faci si tu ,ce buni sant

nadina73 1

23.04.2010, 00:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aluat de foietaj si-o placinta cu branza sarata by Ruxy