Creveti in stil spaniol

de Satisfyyourcravings in Fructe de mare, 3 Noi 2016 | 680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame creveti mari, decorticati (eu am folosit congelati)
  • ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 15 grame patrunjel tocat
  • Condimente:
  • 1 1/2 lingurita paprika afumata
  • 1/2 lingurita cumin
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita pudra de chili
  • 1/2 lingurita piper cayenne
  • 1/2 lingurita ceapa pudra
  • 1/2 lingurita usturoi pudra
  • sare, piper
  • 1/4 lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in stil spaniol:

Se decongeleaza crevetii, daca este nevoie.


Se amesteca toate condimentele intr-un vas.


Se incalzeste ulei de masline intr-o tigaie la foc mediu si se caleste usturoiul taiat in jumatati, 2 minute. Se indeparteaza din tigaie.


In aceeasi tigaie, se adauga crevetii presarati cu sare si piper si se gatesc la foc mare 1-2 minute pe ambele parti.


Se adauga apoi condimentele, usturoiul gatit si jumatate din cantitatea de patrunjel. Se mai gateste 30 de secunde, se adauga sare si piper daca este nevoie, apoi se indeparteaza de pe foc.


La final, se presara patrunjel tocat deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in stil spaniol" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

03.11.2016, 19:26

super buni

anca_rm 1

04.11.2016, 09:28

ador crevetii , vin la tine la o portie

Gherca Daniela 1

04.11.2016, 16:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Orez negru cu scoici