Creveti prajiti cu lamaie, patrunjel si sos de soia dulce

de maxion in Fructe de mare, 19 Oct 2011 | 4443 vizualizari

 

ceva care se prepara rapid si foarte gustos binenteles pentru care le plac fructele de mare

 

INGREDIENTE

  • 15 creveti intregi
  • 5-6 fire de patrunjel
  • o jumatate de lamaie
  • 25 ml coniac
  • 3 catei de usturoi
  • sos de soia
  • piper,sare
  • 20 ml ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti prajiti cu lamaie, patrunjel si sos de soia dulce:

Curatam crevetii (le rupem capul si curatam crusta). Pregatim piastra pe aragaz unsa cu ulei de masline. Punem crevetii, condimentam cu sare si piper si adaugam sucul de la lamaie, coniacul ( atentie cu coniacul, poate sa se aprinda pe piastra ), apoi patrunjelul tocat si usturoiul. La final, scoatem totul pe o farfurie si asezonam cu sos de soia dulce si servim cald.


Va urez pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti prajiti cu lamaie, patrunjel si sos de soia dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

LUK 1

19.10.2011, 12:28

pentru amatori..un deliciu

Lau 1

19.10.2011, 18:33

bun

danakarin 1

19.10.2011, 18:57

fooarte bun !!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Creveti in sos de unt si usturoi