Crinkles

de Brindusa in Prajituri, 6 Ian 2011 | 1621 vizualizari

 

In engleza cuvantul crinkle inseamna (printre altele)a produce un sunet ca atunci cand se crapa ceva. Asta se intampla cand musti din biscuitii astia: sunt moi la interior, dar crocanti la exterior . Un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt moale, taiat cuburi
  • 150 g zahar tos
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 1 lingura cacao neagra
  • 3/4 lingurita praf de copt
  • 135 g (o tableta si jumatate) ciocolata Kandia amaruie, taiata marunt
  • 1 fiola esenta de rom
  • 100 g zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crinkles:


  • Amesteca untul si zaharul pentru cateva minute.

  • Adauga ouale unul cate unul si amesteca bine dupa fiecare.

  • Adauga esenta si amesteca.

  • Amesteca bine faina cu cacao si praf de copt. Adauga in compozitie si amesteca sa se incorporeze bine.

  • Cu o lingura amesteca si ciocolata in compozitie.

  • Pune la frigider 1-2 ore

  • In timpul asta pune hartie de copt pe 2 tavi mari.

  • Incalzeste cuptorul la 190 C

  • Din compozitie fa bilute si da-le prin zahar pudra. Pune-le in tava, cu 2-3 cm intre ele

  • Coace 10- 12 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crinkles" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

andreea123 1

07.01.2011, 22:52

Super fain arata!

susu 1

04.02.2011, 16:01

Am avut-o la favorite, azi am facut-o si a fost bataie pe ei nici nu puteau fi altfel cu atata ciocolata

Brindusa 1

05.02.2011, 15:19

Susu, cred ca s-au bucurat mult cei care i-au mancat.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Margareta Chokotoff