Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Acest fel de mancare este preferatul copiilor, ar manca zilnic asa ceva! I-am rasfatat cu o portie zdravana de crispy si sos de usturoi.
Se spala muschiuletii de pui si se lasa sa se scurga bine de apa, apoi se sterg cu prosoape absorbante.
Intr-un bol se bat ouale impreuna cu condimentele cu ajutorul unui tel.
Separat se pun in alt bol fulgii usor zdrobiti, iar in alt bol faina alba.
Se pune uleiul la incins intr-o tigaie non aderenta.
Se ia cate un muschiulet de pui, se tavaleste prin faina, apoi prin amestecul de oua si in final se da prin fulgii de porumb. Se asaza pe un platou si cand sunt gata mai multe bucati, se pun in uleiul incins. Se prajesc pe fiecare parte cate 2-3 minute. Se scot pe prosoape de hartie pentru a absoarbe surplusul de ulei.
Cand sunt gata toti, se servesc alaturi de cartofi aurii si sos de usturoi. Yummi! Sunt deliciosi!
Pofta buna!
1
Se pot pregati si la cuptor!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult