Rulou de pui la cuptor cu sos alb

de epurasha2bb in Pui, 29 Mar 2011 | 6037 vizualizari

 

usor si delicios

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • 2 felii de bacon
  • 2 morcovi mici sau unul mai mare
  • Pt.garnitura se folosesc paste fainoase farfalle,
  • Pt.sos: smantana, patrunjel, unt, smanatana, faina.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pui la cuptor cu sos alb:

Se bate fileul de pui.Se da cu sare si piper si se unge bine cu unt moale.Morcovii curatati de coaja se fierb dar nu de tot.Se scot si se aseaza in mijlocul fileului de pui, se ruleaza.Se mixeaza patrunjelul fara codite, doar frunzele cu o lingura de unt, sare, piper negru si 2 linguri de smantana groasa.Acest amestec va impaturi rulourile de pui peste care vom aseza si cate o felie de bacon.Se inveleste in hartie de copt si se baga la cuptor intr-o tava de chec.


pt.granitura am foert pastele in apa cu sare, le-am scurs, le-am clatit sub jet de pa rece si le-am dat un fil de ulei de masline aromat cu salvie.Apoi am facut un sos alb clasic din unt topit in tigaie si frecta cu putina faina dupa acre se dezleaga cu putin lapte amestecat cu smantana si o lingura din amestecul cu patrunjel tocat ramas de la invelitul rulourilor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pui la cuptor cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

deyutzky 1

30.03.2011, 00:21

superr

Corinuta 1

04.04.2011, 11:09

Aoleu ce bunatate si cum arata!

Cris2711 1

20.07.2011, 17:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Friptura din piept de pui